Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Προπόνηση σε κλίμα ευφορίας


 
Το χρώμα του χρήματος είδαν στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ξεκίνησαν προθέρμανση με το καθιερωμένο << 5-2 >> για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ασκήσεις ταχύτητας και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με επιθετική τακτική μέσα από δίτερμα.

Μιλώντας στη συνέχεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ανδρέας Λέτσιος όρισε για αύριο πρωινή προπόνηση, με το ραντεβού να έχει προγραμματιστεί για τις 9:00 στις εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα στημένα, καθώς επίσης και στα τελειώματα των φάσεων.

Στην εν λόγω συνάντηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση του Αναγνωστόπουλου που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στο Πυρσό Γρεβενών και παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα καταφέρει να δώσει το παρών.

Στη κυριακάτικη αναμέτρηση πάντως θα υπάρξει σίγουρα νέο πρόσωπο, αφού εκδόθηκε σήμερα το δελτίο του Γιάννη Πατσιόπουλο και ο φέρελπις άσσος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη του ματς δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τους <<γουναράδες>>.

ΥΓ: Ακολουθεί αμέσως μετά ρεπορτάζ από τη δεύτερη ηχηρότατη μεταγραφή της ομάδας, που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή και έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το χώρο της μεσαίας γραμμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου