Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μέσα Τούλιος, έξω Αναγνωστόπουλος



Επιστροφή στις προπονήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα- είχε να γυμναστεί από τη Παρασκευή- που μετά τη γλυκόπικρη γεύση και το ισόπαλο 1-1 στον αγώνα με τη Κοζάνη, κοιτά τη συνέχεια και την επόμενη αναμέτρηση, που είναι εκτός έδρας απέναντι στη Δόξα Πενταλόφου.

Οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία (το ευρέως γνωστό χαλάρωμα) ενώ στη συνέχεια ο προπονητής τους μίλησε αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στο κυριακάτικο ματς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Κεφάλας που αποκόμισε τραυματισμό από το χθεσινό ματς (για το λόγο αυτό άλλωστε αντικαταστάθηκε) με το νεαρό μέσο να έχει υποστεί ένα ελαφρύ αιμάτωμα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ποπζαφίροφ και Κουρτίδης, ενώ δυσάρεστα ήταν τα μαντάτα για τον αρχηγό Αναγνωστόπουλο, που το πόρισμα της ιατρικής γνωμάτευσης έδειξε σπάσιμο στο μετακάρπιο και του τοποθετήθηκε γύψος.

Ο εμβληματικός ηγέτης του συλλόγου θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, αποτελώντας σημαντικό πλήγμα στα σχέδια του Ανδρέα Λέτσιου, ενόψει της συνέχειας.

Αντίθετα κανονικά έβγαλε το πρόγραμμα ο Τούλιος που ξεπέρασε την ίωση που το ταλαιπωρούσε και –έπειτα από τέσσερις ημέρες- τέθηκε στη διάθεση του προπονητή.

Ειδική άδεια είχαν εξασφαλίσει οι: Γεωργιάδης, Αλεξανδρίδης και Σαραφιανός, ωστόσο αμφότεροι θα δώσουν αύριο κανονικά το παρών και φυσικά υπολογίζονται για το ερχόμενο ματς.

Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης (ώρα 17:00) όπου το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκεντρωθεί εκ νέου στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου