Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Επίσημη ανακοίνωση για τα περί συγχώνευσης


 
Πριν από ένα περίπου μήνα και αφού δημιουργήθηκαν τα όποια προβλήματα, ο πρόεδρος του ΑΓΣΚαστοριάς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΕΣ και το δημοσιογράφο Χρήστο Νατσούλη, τονίζοντας ότι η τελευταία περίπτωση έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα <<παραιτήσεις και ανταρσία ποδοσφαιριστών>> και δεδομένου πως η Καστοριά βρίσκεται σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση, είναι να γίνει ένα προσύμφωνο συνεργασίας, ώστε να βοηθηθούν και οι δύο ομάδες του Νομού και το καλοκαίρι να πραγματοποιηθεί η συγχώνευση με γνώμονα το καλό του Καστοριανού ποδοσφαίρου.

Επειδή όμως <<κάποιοι>> πήρανε λανθασμένα το μήνυμα και επιδιώκουν να δημιουργούν εντυπώσεις και αφού έχουν συναντηθεί οι δύο πρόεδροι και είδαν πως υπάρχει διαφορά απόψεων, δώσανε τέλος.

Τότε ο πρόεδρος της Καστοριά έκανε επίσημη πρόταση στο πρόεδρο του Α.Ο Κάστωρ για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, για την οποία η απάντησή του ήταν αρνητική.

Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια!

Επειδή λοιπόν κάποιοι θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις και σενάρια, και να είναι πάντοτε οι εκτιμητές και οι σωτήρες, ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε:

Ας αφήσουν τις ενέργειες εκ του πονηρού γιατί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργούν μονίμως προβλήματα.

Όπως άλλωστε είχαμε πει από τη πρώτη στιγμή ναι όντως είναι δύσκολο, γιατί η μια ομάδα είναι του λαού και η άλλη ενός ιδιώτη.

Αυτά για τον αγνό φίλαθλο κόσμο του ΑΓΣΚαστοριάς.

Κλείνοντας όπως του δώσαμε το λόγο μας από τη πρώτη στιγμή, δε θα ξαναεπιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί και να ασελγήσει στο όνομα και την ιστορία της ομάδας μας.

Με σεβασμό,

Ο πρόεδρος του ΑΓΣΚαστοριάς,

Παναγιώτης Ουσταμπασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου