Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Οικονόμος Τσαριτσάνης vs ΑΓΣΚαστοριάς


 
Ποδαρικό με το δεξί ευελπιστεί να κάνει η Καστοριά που αφήνοντας πίσω της διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, ταξιδεύει αύριο για τη Τσαριτσάνη, αντιμετωπίζοντας το τοπικό Οικονόμο.

Σε μια μεταβατική περίοδο μετά την αποχώρηση του άκρως επιτυχημένου προπονητικού δίδυμου Κορμαρή- Κολοκυθά, οι <<γουναράδες>> θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια πανίσχυρη και άτρωτη φέτος έδρα.

Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι οι ιδανικότερες για το ιστορικό σωματείο, ωστόσο το κίνητρο εξακολουθεί να παραμένει τεράστιο, από τη στιγμή που ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την ομάδα στη δεύτερη - πιθανόν εξίσου προνομιούχο όσο και η πρώτη- θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Στο πάγκο της ομάδας θα κάτσει για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο ο Μίμης Παπαδόπουλος, που έχοντας φάει τα γήπεδα με το κουταλάκι θα δώσει σημαντικές λύσεις με την εμπειρία του.

Η αποστολή της ομάδας που θα γευματίσει στις 10:30 στη Pizza Fina και αμέσως μετά θα αναχωρήσει από το Μανιάκι, απαρτίζεται από 16 ποδοσφαιριστές, καθώς για διάφορους λόγους -που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο- εκτός μάχης έμειναν Τάντσης, Χριστοφορίδης, Κουρτίδης και Ποπζαφίροφ.

Ως εκ τούτου οι παίκτες που θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί με προορισμό τη κωμόπολη του Νομού Λαρίσης, είναι οι εξής παρακάτω : Μουρζίδης, Σαραφιανός, Αλεξανδρίδης, Αναγνωστόπουλος, Βελλίδης, Γανόλης, Τσόπρας, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Παπαδόπουλος Δ, Σαββαϊδης,  Σολομωνίδης, Μπαϊρακτάρης, Τερεζίου και Τούλιος.

Το παιχνίδι που μαγνητίζει τα βλέμματα του δεύτερου ομίλου, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Συμεωνίδης, με βοηθούς διαιτητές τους: Κυφό και Καράμπουλα από το σύνδεσμο της ΕΠΣ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου