Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Θεόδωρος Τσόπρας, η νέα αποκάλυψη!


 
Το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Καστοριάς πραγματοποίησε τη Κυριακή, ο Θεόδωρος Τσόπρας και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ έχουν αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Λίγες μόνο μέρες αφότου έκλεισε τα 17 του χρόνια, ο ταλαντούχος μέσος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και περνώντας ως αλλαγή στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, (αντικαθιστώντας το Τερέζιου) ήταν αναμφίβολα το μεγαλύτερο κέρδος του εν λόγω ματς για τους <<γουναράδες>>!

Ο νεαρός άσσος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Δόξα Κορησού, βλέπει τους καθημερινούς κόπους του στις προπονήσεις να δικαιώνονται και ανεβάζοντας σταδιακά ολοένα και περισσότερο την απόδοσή του, δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο αστέρι που θα αναδειχθεί μέσα από τα σπλάχνα των <<ερυθροκίτρινων>>.

Έπειτα από άκρως αξιόλογες εμφανίσεις με την ΕΠΣΚαστοριάς, η ανοδική του πορεία έχει συνέχεια και στην ανδρική ομάδα, όπου ξεδιπλώνοντας με κάθε ευκαιρία το πληθωρικό του ταλέντο, αφήνει υψηλές προσδοκίες και μεγάλες υποσχέσεις για ένα πολύ λαμπρό μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου