Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σπριντάρει ενόψει Κορδελιού


 
Παρουσία όλων των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών διεξήχθη η σημερινή προπόνηση μέσα σε εξαιρετικό κλίμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχυδυναμικές ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα στην εστία, επιθετική τακτική και στο φινάλε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Ο Ανδρέας Λέτσιος είδε με ευχαρίστηση τον Κόστα Ποπζαφίροφ να βγάζει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και πλέον η επιστροφή του Σκοπιανού μέσου (έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τη Λάρισα, στις 23/12) πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Παράλληλα παρών φώναξε και ο στρατευμένος Χρίστος Χριστοφορίδης που εξασφάλισε άδεια τόσο για τις προπονήσεις όσο και τους αγώνες και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή θα πρέπει να λογίζεται ως νέα μεταγραφή.

Η επόμενη προπόνηση με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι, είναι προγραμματισμένη για αύριο, την ίδια ώρα. (17:30)

Μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση του προέδρου με τον Άγγελο Σαραφιανό, ο νεαρός γκολκίπερ επέστρεψε στις προπονήσεις και συμπεριλαμβάνεται εκ νέου στα πλάνα του προπονητή.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως πριν λίγο ορίστηκαν και οι διαιτητές του δεύτερου ομίλου με την αναμέτρηση της Καστοριάς να διευθύνεται από το κ. Βλιώρα (από το σύνδεσμο της Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ. Απόστολο Καρακώστα και Κωνσταντίνο Γκαρέλη.

ΥΓ: Τα νέα από το αποψινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα αναρτηθούν στο αμέσως επόμενο άρθρο.

ΥΓ1: Γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό πως το Σάββατο θα αναρτηθεί άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του αρχισκόρερ της περσινής σεζόν, Στάθη Αλεξανδρίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου